Nou Barris enderroca una finca malmesa del carrer Mare de Déu de les Neus i guanya un nou espai públic : Servei de Premsa

Nou Barris enderroca una finca malmesa del carrer Mare de Déu de les Neus i guanya un nou espai públic

23/12/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Bagursa, ha iniciat l’enderroc de la finca situada al carrer Mare de Deu de les Neus, 29, al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta, al districte de Nou Barris. Amb aquesta actuació el districte guanyarà un nou espai públic per a ús veïnal en un solar de 283 m2 de superfície qualificat de zona verda.

Els treballs d’enderroc han començat amb l’establiment del perímetre de protecció i col·locació dels elements de seguretat, de reforç de l’estructura i de buidat de l’interior, abans de l’entrada de les màquines encarregades de la desconstrucció. Els treballs d’enderroc està previst que finalitzin al febrer del 2014 i tenen un cost de 205.730 euros.

P1050603

Es tracta d’una finca municipal, d’ús industrial i comercial de l’any 1966 amb planta baixa+4 i amb planta soterrani, que es troba desocupada i, en general,  presenta un  estat de conservació insuficient amb greus patologies constructives. En planta baixa, es troba l’únic accés a l’edifici, en l’actualitat tapiat. Al soterrani s’hi troba una central de subministrament elèctric en ús, la qual es preveu independitzar i aïllar de l’actuació d’enderroc.

Aquesta actuació consisteix en la desconstrucció de l’edificació i en l’adequació del solar resultant per a ús públic, que consistirà en una pavimentació de tres materials (panot, sauló i formigó). Així mateix també es preveu la instal·lació de nou enllumenat públic i el tractament de les parets mitgeres resultants.
DSCN2225





Paraules clau

Nou Barris/