Una persona ferida lleu per una petita deflagració per acumulació de gasos al districte de Sant Andreu : Servei de Premsa

Una persona ferida lleu per una petita deflagració per acumulació de gasos al districte de Sant Andreu

23/12/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona ha rebut un avís a les 11:28 hores per una acumulació de gasos al c/Antonio Ricardos número 12, al districte de Sant Andreu. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 3 dotacions de Bombers de Barcelona.

Una mala combustió en un cable elèctric ha generat una acumulació de gasos que ha acabat provocant una petita deflagració a la via pública, que ha fet saltar una trapa al davant de l’entrada de l’immoble que està situat en aquest punt. A causa d’aquest despreniment de la trapa, una dona de 62 anys d’edat ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada a l’Hospital de Sant Pau pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Una altra dona de 34 anys d’edat ha estat atesa a lloc per molèsties als timpans i crisi d’angoixa. Al lloc dels fets també hi havien dos menors que han resultat il.lesos.

En aquests moments les companyies de gas, llum i aigua estan a lloc per reparar l’avaria i han tallat el subministre a la zona per dur a terme les tasques corresponents.

Fins al lloc dels fets també s’hi han desplaçat diverses unitats de la Guàrdia Urbana que estan tallant la circulació al carrer Antonio Ricardos.





Paraules clau

Sant Andreu/