Bombers de Barcelona evaqua una setantena de persones de les cabines del Telefèric de Montjuïc aturat per una avaria mecànica : Servei de Premsa

Bombers de Barcelona evaqua una setantena de persones de les cabines del Telefèric de Montjuïc aturat per una avaria mecànica

01/01/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona ha evaquat aquesta tarda una setantena de persones de les cabines del Telefèric de Montjuïc aturat per una avaria mecànica. La incidència s’ha resolt sense danys personals en uns 60 minuts.

A les 16:32 de la tarda d’avui dimecres, 1 de gener, Bombers de Barcelona ha rebut l’avís d’una avaria mecànica al Telefèric de Montjuïc que havia aturat el servei i que afectava unes 70 persones que en aquell moment ocupaven 14 de les 30 cabines. Seguint el protocol, Bombers ha desplaçat 9 dotacions, i en arribar ha iniciat les tasques d’evacuació.

Nomes 4 persones han hagut de ser rescatades d’una de les cabines amb el vehicle autoescala de Bombers de Barcelona. La resta ha pogut baixar pel seu propi peu a les estacions en activar-se el motor auxiliar que permet fer rodar les cabines a marxa lenta, en el que ha estat una evacuació tranquil·la, sense cap risc per a la seguretat de les persones i s’ha pogut resoldre en 60 minuts. Bombers de Barcelona ha donat per finalitzat el servei a les 17:32 hores.

El Telefèric de Montjuïc romandrà tancat fins a la reparació d’un dels volants de l’estació intermitja que semblaria el causant de l’avaria, tasques i responsabilitat que recau en TMB, empresa que gestiona aquest servei.





Paraules clau

Montjuïc/ Telefèric/