Eduard Freixedes inaugura el circuit d’exercicis per a la gent gran als Jardins Teresa de Calcuta : Servei de Premsa

Eduard Freixedes inaugura el circuit d’exercicis per a la gent gran als Jardins Teresa de Calcuta

15/01/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 16 de gener, a les 11:00 hores, Eduard Freixedes, regidor del districte de Sant Martí participa a l’acte d’inauguració del circuit d’exercicis per a gent gran que s’ha instal•lat als Jardins Teresa de Calcuta (Camí Antic de València, 63) al barri del Poblenou.

A l’acte d’inauguració també intervenen David Escudé, president del districte de Sant Martí i Assumpció Roset, comissionada d’alcaldia de la Gent Gran. Hi haurà una demostració dels diferents aparells gimnàstics a càrrec d’una monitora fisioterapeuta que ensenyarà a les persones grans el seu ús. A la demostració assistiran un grup de persones del casal de Gent Gran Quatre Cantons.

Els circuits gimnàstics i  lúdics per a gent gran són unes instal•lacions d’aparells a l’aire lliure dissenyades especialment perquè les persones grans puguin fer un exercici adequat a les seves capacitats físiques, mobilitzant extremitats, guanyant equilibri i treballant l’elasticitat muscular. Els circuits d’exercicis també acaben convertint-se en punts de trobada, on les persones grans poden socialitzar-se amb persones de la seva mateixa edat.





Paraules clau

El Clot/ esport/ exercici/ gent gran/ Sant Martí/