Maite Fandos signa un conveni amb els centres residencials perquè ofereixin àpats de franc a la gent gran amb dificultats econòmiques o socials : Servei de Premsa

Maite Fandos signa un conveni amb els centres residencials perquè ofereixin àpats de franc a la gent gran amb dificultats econòmiques o socials

17/01/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 20 de gener, a les 10:00 hores, la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i la presidenta de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Cinta Pascual, explicaran l’abast de l’acord entre l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona i ACRA per a desenvolupar el projecte Compartint Taula a la ciutat. A través d’aquesta iniciativa solidària s’oferiran àpats gratuïts en centres residencials i de dia a persones grans que es trobin soles o que tinguin problemes econòmics.

L’acte, que es durà a terme a la residència Centre Parc (Av. de Madrid, 210), també comptarà amb la presència de la directora general de l’ICASS, Carmela Fortuny, ja que l’acord s’emmarca en el conveni que l’any passat van signar ACRA, el Departament de Benestar Social i Família, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis.

També hi assistiran la Síndica de Greuges de Barcelona, M. Assumpció Vilà, i la Comissionada de Gent Gran, M. Assumpció Roset.

ACRA és una organització empresarial sense ànim de lucre que agrupa uns 900 serveis assistencials per a la gent gran (teleassistència domiciliària, atenció domiciliària, centres de dia, llars residencials, residències, pisos tutelats i centres sociosanitaris) a tot Catalunya, més de 120 dels quals a Barcelona, i un total de 30.000 treballadors.

NOTA: Els mitjans podran prendre imatges a la residència en finalitzar la roda de premsa.





Paraules clau

gent gran/