Raimond Blasi participa a la Trobada 2014 del Gremi de Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona : Servei de Premsa

Raimond Blasi participa a la Trobada 2014 del Gremi de Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona

28/01/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 29 de gener, a les 16:00 hores, Raimond Blasi, regidor de Comerç, Consum i Mercats participa a la Trobada 2014 del Gremi de Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona que té lloc a l’Hotel Alimara (c/ Berruguete, 126).

El Gremi de Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona celebra la seva trobada anual on debat sobre els temes d’interès del seu sector a través de diferents taules rodones. Els temes que es tractaran són: Normatives de Comerç, Empresa i Producte, Fruita, Mercats i Mercabarna i la Formació.

El Gremi és una associació sense ànim de lucre que té per finalitat la representació d’interessos del sector de venda al detall de fruites i d’hortalisses a la província de Barcelona. Un dels seus objectius és oferir als afiliats i de manera individualitzada tots aquells serveis que necessiten les empreses detallistes, que van des de l’assessorament legal fins a la tramitació de totes les obligacions formals que avui en dia han de complir les empreses, que, bàsicament, són d’àmbit fiscal, laboral i administratiu.





Paraules clau

comerç/ fruites/ hotalisses/ mercats/