Presentació del Museu del Disseny de Barcelona : Servei de Premsa

Presentació del Museu del Disseny de Barcelona

04/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 5 de febrer, a les 12:00 hores, a la Sala de reserva de les col·leccions del Museu del Disseny de Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38), el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; i la directora del Museu del Disseny de Barcelona, Pilar Vélez, presentaran en roda de premsa el projecte del Museu del Disseny de Barcelona.

Els responsables de l’equipament, que obrirà les seves portes el desembre del 2014, donaran detalls sobre la inauguració i el trasllat de les més de 70.000 peces de la col·lecció que s’està duent a terme des de 2013.

Després de la presentació es farà un recorregut per la sala de reserva de les col·leccions.

El Museu del Disseny de Barcelona és el museu de les arts de l’objecte i del disseny de la ciutat. Neix com a resultat d’integrar en un únic espai i amb un projecte museogràfic comú les peces de les col·leccions del Museu de les Arts Decoratives, el Museu de la Ceràmica, el Museu Tèxtil i d’Indumentària i el Gabinet de les Arts Gràfiques, que fins ara estaven exposades en diferents centres de la ciutat. El nou espai és una aposta per redimensionar i mostrar les col•leccions convertint-se en un punt neuràlgic on el disseny tindrà la seva màxima expressió.

[google-map-sc focus=”0″]





Paraules clau

coneixement/ creativitat/ cultura/ Disseny/ Glòries/ innovació/ museus/