Irma Rognoni i Gerard Ardanuy presenten el pla d’actuació prioritària en l’àmbit educatiu al Districte de Nou Barris 2013-2015 : Servei de Premsa

Irma Rognoni i Gerard Ardanuy presenten el pla d’actuació prioritària en l’àmbit educatiu al Districte de Nou Barris 2013-2015

05/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 6 de febrer, a les 09:30 hores, la regidora del Districte de Nou Barris, Irma Rognoni, i el regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, presentaran el “pla d’actuació prioritària en l’àmbit educatiu al Districte de Nou Barris 2013-2015” al Parc Tecnològic Barcelona Nord (c/ Marie Curie, 14).

Aquest pla té com a principal objectiu la lluita contra el fracàs escolar i neix com a punt de partida per a desenvolupar programes i accions adreçades a la comunitat educativa. El pla s’estructura en la definició d’objectius, línies d’actuació i diverses accions previstes per aplicar durant aquest curs i d’altres que s’implementaran en propers cursos.

A l’acte també participaran el gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, Manel Blasco; i el doctor en Filosofia, Gregori Luri.





Paraules clau

educació/ Nou Barris/