Irma Rognoni visita el nou local del Casal Infantil de Roquetes : Servei de Premsa

Irma Rognoni visita el nou local del Casal Infantil de Roquetes

05/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 6 de febrer, a les 18:30 hores, la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, visitarà el nou local del Casal Infantil de Roquetes. Aquest equipament està ubicat a la caseta de l’Institut Escola El Turó de les Roquetes (carrer Artesania, 81). Aquest equipament destinat al joc i la formació dels més petits té capacitat per a 30 infants i consta de dues àmplies sales amb funcions diferenciades, un despatx, una cuina i una petita zona exterior.

Les actuacions han suposat una inversió de prop de 48.000 euros que inclouen: enderrocs i obres incloent la millora de l’accessibilitat a l’espai; fontaneria i sanejament; equipament i dotació de cuina; instal·lació elèctrica; instal·lació contra incendis; i aprovisionament del mobiliari.

Aquest casal forma part de la xarxa de casals infantils i ludoteques del districte. Pel que fa al personal, l’equip està composat per un responsable a 30 hores i 2 monitors durant 20 hores setmanals. En el cas de la cuina, a més de donar servei al casal infantil també s’utilitzarà per projectes comunitaris desenvolupats des de la Plataforma d’entitats de Roquetes.





Paraules clau

casal/ Nou Barris/ Roquetes/