Reobre la Font Màgica de Montjuïc després de les tasques de manteniment anuals : Servei de Premsa

Reobre la Font Màgica de Montjuïc després de les tasques de manteniment anuals

06/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Font Màgica reobre avui 6 de febrer després de les obres habituals de manteniment que es realitzen anualment per conservar la qualitat de la Font Màgica de Montjuïc i Eix Maria Cristina. L’aturada tècnica d’aquestes instal·lacions s’ha realitzat del 7 de gener al 6 de febrer.

Les tasques anuals de manteniment han consistit en la neteja, revisió i manteniment preventiu de la Font Màgica i dels 44 llacs i de les 4 cascades de l’Eix Maria Cristina i han inclòs actuacions, com ara la neteja i la desinfecció dels vasos o dels 600 vidres de l’interior de la Font Màgica.

La Font Màgica de Montjuïc reprèn ara el seu espectacle de música i color, amb coreografies programades tots els divendres i dissabtes fins al 30 d’abril, quan donarà inici la temporada d’estiu, amb l’ampliació dels dies i horaris d’espectacle.

2’5 milions de visitants cada any

Aquesta emblemàtica instal·lació d’aigua de la ciutat rep cada any al voltant de 2’5 milions de visitants a l’any i és una icona reconeguda de la ciutat arreu del món i que, a més, ha estat l’escenari enguany dels actes de celebració de Cap d’Any a Barcelona.

Des del mes de novembre compta amb una web pròpia, www.bcn.cat/fontmagica, on s’hi poden consultar informacions com els orígens i història de la font, la trajectòria i evolució des de la seva inauguració al 1929, dades actualitzades sobre el funcionament, horaris i informació d’actualitat. La web està disponible en català, castellà i anglès.





Paraules clau

font màgica/ Montjuïc/