L’alcalde Trias participa a “The Government Summit 2014” per exposar l’aposta de Barcelona per esdevenir una Smart city : Servei de Premsa

L’alcalde Trias participa a “The Government Summit 2014” per exposar l’aposta de Barcelona per esdevenir una Smart city

09/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 10 de febrer, a partir de les 09:30 hores, l’alcalde de Barcelona participarà a “The Government Summit 2014”, que se celebra a Dubai entre el 10 i el 12 de febrer, que reunirà més de 3.500 assistents i participants de 30 països en 32 sessions. La cimera, que se centra en la prestació de serveis des dels governs, mostrarà les últimes tendències i les millors pràctiques internacionals en la gestió i disseny de polítiques de servei públic. L’alcalde viatja a Dubai, un dels set emirats dels Emirats Àrabs Units, acompanyat de la tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens.

L’obertura de la cimera anirà a càrrec de Klaus Schwab, fundador i president executiu del World Economic Forum. L’alcalde participarà a la sessió plenària que porta per títol “World Class Services: First Hand Perspectives from Global Cities”, juntament amb Edward Lister, vicealcalde de Polítiques i Planificació de Londres i Gunso Kim, tinent d’Alcalde de Seül; i serà moderada per Richard Quest, de la CNN. Com a centres i hubs internacionals que atreuen inversió i talent, les ciutats globals adopten conceptes smart en la gestió i prestació de serveis i s’adapten a les oportunitats i reptes que marquen les dinàmiques de l’economia global. En aquesta sessió, els alcaldes debatran sobre les diferents visions de les seves ciutats, el futur dels serveis i com això impacta a les vides dels ciutadans en les ciutats i les seves zones d’influència. L’alcalde Trias exposarà l’aposta  per esdevenir una ciutat de referència en l’àmbit de les Smart Cities, on les noves tecnologies es posin al servei de les persones.





Paraules clau

Alcalde Trias/ dubai/ Inversions/ promoció econòmica/ The Government Summit 2014/