Bombers de Barcelona desallotja tres habitatges per un incendi al Districte de Sants- Montjuic : Servei de Premsa

Bombers de Barcelona desallotja tres habitatges per un incendi al Districte de Sants- Montjuic

11/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona ha rebut un avís a les 14:03 hores per un foc en un pis del c/Tinent Flomesta 37, al Districte de Sants-Montjuïc. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat vuit dotacions del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS) que han procedit a apagar les flames.

A causa del foc, que s’ha originat al 1-2ª, set persones han estat ateses per inhalació lleu de fum (tres menors i quatre adults); de les quals quatre han estat traslladades a centres hospitalaris. L’incendi ha provocat afectacions importants al 1-2ª i afectacions parcials al 2-2ª. A banda, també s’ha vist afectada una part de la instal•lació elèctrica i la instal•lació de gas, que ha quedat tallada a tot l’immoble. Tot i així l’edifici no ha patit afectació estructural.

Amb motiu de les diferents afectacions Bombers de Barcelona ha desallotjat els ocupants del 1-1ª, el 1-2ª i l’Àtic-2ª. L’Ajuntament de Barcelona ha activat els serveis d’urgència i emergència social (CUESB) per tal d’oferir allotjament a totes les persones que ho requereixin





Paraules clau

bombers/