L’alcalde Trias agraeix a la comunitat mèdica l’aportació a l’economia de la ciutat : Servei de Premsa

L’alcalde Trias agraeix a la comunitat mèdica l’aportació a l’economia de la ciutat

17/02/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde Xavier Trias presidirà aquesta nit el sopar en el que Turisme de Barcelona, de la mà del seu Barcelona Convention Bureau, reunirà al Disseny HUB Barcelona al voltant de 350 professionals de la medicina, en agraïment a la gran contribució que la comunitat mèdica fa a l’economia de la ciutat a través del calendari anual de congressos. El BCB és un programa especialitzat de Turisme de Barcelona que té per objectiu la promoció de la ciutat com a seu de congressos, convencions i viatges d’incentiu. A l’acte hi assistiran entre d’altres, Joan Gaspar, president executiu de Turisme de Barcelona; Pere Duran, director general de Turisme de Barcelona; Chirstoph Tessmar, director del Barcelona Convention Bureau; Cristina Iniesta, delegada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona.

Caps de servei, doctors que són membres d’associacions internacionals, representants de tots els hospitals públics de la ciutat, així com també d’alguns privats com Barraquer, Puigvert i Dexeus, assisteixen avui a l’acte promogut per Turisme de Barcelona, que cada dos o tres anys intenta trobar-se amb aquest col•lectiu destacat de la capital catalana per agrair-li tota l’activitat congressual que genera al llarg de l’any a la ciutat, amb la corresponent activitat econòmica que en deriva.

Segons les estadístiques del Barcelona Convention Bureau de Turisme de Barcelona, un 38% dels congressos que es van celebrar l’any 2012 a Barcelona es va originar en el sector mèdic, que és el principal client del turisme de reunions de la ciutat. El segon sector en nombre de congressos és el científic, amb el 15% del total, per davant del tecnològic, tercer amb el 8,4%.

L’alcalde, en el seu discurs, agrairà la feina als assistents i als metges per la seva dedicació i suport en l’organització de congressos mèdics a Barcelona, que ha esdevingut una ciutat capdavantera en l’organització d’aquests esdeveniments. L’any 2013 van visitar la ciutat més de 70.000 especialistes, el que dóna prestigi des del punt de vista científic i converteix el sector en un dels motors econòmics de la ciutat. I també a Turisme de Barcelona i al Barcelona Convention Bureau, cabdals per bastir el model turístic d’èxit de la ciutat.





Paraules clau

Alcalde Trias/ economia/ medicina/