Comencen les obres de millora al carrer Eugeni d’Ors al districte de les Corts : Servei de Premsa

Comencen les obres de millora al carrer Eugeni d’Ors al districte de les Corts

20/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

 

El districte de les Corts ha iniciat els treballs de millora al carrer Eugeni d’Ors, al barri de les Corts. L’actuació consistirà en la instal·lació de clavegueram i la remodelació de les voreres i la calçada per transformar la secció del carrer en plataforma única, amb prioritat per als vianants. Aquestes obres responen a la voluntat del districte de les Corts de crear un eix d’estada i pacificat al voltant del carrer de les Corts, el mercat municipal, l’escola, el centre cívic i el futur equipament de la Caldera, entre altres equipaments i serveis.

En l’actuació es renovarà l’enllumenat, incorporant els criteris del nou pla director de l’enllumenat de la ciutat, amb llum blanca, de leds, i prioritat per la il·luminació dels espais per a les persones. També es soterrarà la xarxa de baixa tensió i es plantarà una nova línia d’arbrat a ambdós costats del carrer.

Aquesta actuació, que durarà fins a finals de maig, representa una inversió de 597.811 euros.

Afectacions de trànsit per les obres

A més de l’afectació de trànsit en el mateix carrer, des de l’inici de les obres i fins al 4 de març, s’ocuparà el carril de circulació del costat Besòs de l’avinguda Carles III entre Travessera de les Corts i el carrer de Masferrer, per iniciar la construcció del nou col·lector de la xarxa de clavegueram en aquest carrer.

Després de l’actuació, el carrer mantindrà les places de càrrega i descàrrega i places reservades per a minusvàlids, a més de les places d’aparcament d’àrea verda, ordenades en un aparcament en cordó a la banda mar.





Paraules clau

Les Corts/