Maite Fandos assistirà a la Festa Barcelona Magic Line : Servei de Premsa

Maite Fandos assistirà a la Festa Barcelona Magic Line

28/02/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest diumenge, 2 de març, la capital de Catalunya viurà una jornada solidària amb la Barcelona Magic Line. Aquesta proposta esportiva promou diferents itineraris per la ciutat per tal de recaptar fons en favor de diferents causes promogudes per la Fundació Sant Joan de Déu. La Plaça de la Catedral acollirà la Festa BML 2014 d’11.00 a 18.00 hores.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, assistirà a les 16 hores, a la plaça de la Catedral, a celebració acompanyada del director de Cúria Provincial de l’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu, Quim Erra.

Aquesta festa tindrà lloc al punt d’arribada de tots els itineraris. Els participants es trobaran allà amb un programa d’activitats que compta amb diferents tallers infantils, una exposició per a descobrir més a fons les 7 causes de Sant Joan de Déu, espectacles de titelles, actuacions musicals, un rocòdrom, un planetari inflable, entre d’altres propostes.

 

Objectiu solidari

Prop de 5.000 persones distribuïdes en 350 equips participaran a la Barcelona Magic Line, que inclou un recorregut de distàncies diferents que tindran com a referència el turó de la Rovira, el turó del Carmel, el turó de la Creueta del Coll, el Tibidabo, Sant Pere Màrtir i Montjuïc, cadascun dels quals està vinculat a una causa solidària: les urgències socials, la cooperació internacional, la recerca biomèdica, la infància hospitalitzada, les persones amb malalties mentals, les persones dependents i les persones sense llar. Aquests recorreguts tindran diferents distància: 10, 20 i 30 quilòmetres, si bé, l’objectiu no és la rapidesa sinó la participació.

I és que els equips lluiten no solament per cobrir les distàncies sinó per promoure i recaptar donatius en favor de les causes esmentades. Tanmateix, tots aquells que ho vulguin poden fer un donatiu directe mitjançant el KM0, que és un donatiu directe a totes les causes. Actualment,  s’han reunit més de 100.000 euros que seran destinats en la seva totalitat a les accions solidàries de Sant Joan de Déu. Una quantitat que s’espera augmentar al llarg de la jornada de diumenge.

Aquesta marxa no competitiva vol posar en relleu tot un seguit de realitats poc visibles i vincular-les a una activitat esportiva, festiva i popular que defensi el treball en equip i els valors positius de l’esport. La caminada vol sensibilitzar la ciutadania de la vulnerabilitat i l’exclusió social, mobilitzar-la i recaptar fons per a diverses causes.

La caminada està organitzada per la Fundació Sant Joan de Déu, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.





Paraules clau

esport/ magic line/ solidaritat/