Xavier Trias participarà a la cavalcada de Sant Medir, a Gràcia : Servei de Premsa

Xavier Trias participarà a la cavalcada de Sant Medir, a Gràcia

28/02/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, participarà dilluns, 3 de març, a a la tradicional cavalcada de Sant Medir, que a partir de les 20 hores iniciarà el seu recorregut pel carrer Gran de Gràcia fins al Pla de Salmerón. L’alcalde estarà acompanyat per la regidora de Gràcia, Maite Fandos.

Enguany participaran 24 colles i 1.200 romeus i romeves, que conduiran 165 cavalls, 651 camions i 23 carros, que aniran carregats amb 52 tones de caramels i dolços.

A partir de les 18 hores, les colles participants es concentraran als carrers de Gràcia –entre Nil Fabra, Sant Salvador i Escorial–, des d’on iniciaran la cavalcada. A l’inici de la desfilada se situarà la Colla Gardènia, que enguany és la portadora de la bandera de la Federació.

A les 20 hores està previst que s’iniciï la tradicional cavalcada, que baixarà per Gran de Gràcia des de la confluència del carrer Nil Fabra fins al Pla de Salmerón.

 

Afectacions a la circulació

Amb motiu de la celebració de Sant Medir, algunes línies d’autobús poden modificar puntualment el seu recorregut. A més, es prohibirà l’estacionament –des de les 6 hores fins a les 12 d ela nit—als carrers afectats del districte de Gràcia: Gran de Gràcia, Nil Fabra, San Salbador, Escorial, Ventallat, Alzina, i la Granja. Així mateix, es tallarà el trànsit dels carrers Gran de Gràcia i el tram de Passeig de Gràcia que correspon als Jardinets, desviant el trànsit procedent del pg. de Gràcia per l’av. Diagonal a l’alçada de la pl. Joan Carles I.

Durant el matí, estarà afectada la circulació de Torrent de l’Olla, entre pl. Lesseps i Bonavista; Providència; Biada –d’Escorial a Torrent de l’Olla–; Travessera de Gràcia, de Gal·la Placídia fins a Bailèn, i Rambla del Prat, de Príncep d’Astúries a Gran de Gràcia. L’accés al veïnat i als usuaris dels pàrquings no es veurà afectat.

Una vegada comencin les cercaviles, el perímetre format pels carrers Còrsega, Via Augusta, av. Príncep d’Astúries, pl. Lesseps, Trav. de Dalt, Sardenya i Còrsega, restarà afectat pels diferents recorreguts, es realitzaran desviaments esporàdics, si s’escau, cap a les vies menys saturades per mantenir un mínim de fluïdesa en la circulació fins l’acabament dels actes.

A la tarda, entre les 15.00 i les 16.00 hores, es tallarà la circulació longitudinal dels carrers Mossèn Masdexeixart, Sant Salvador i Nil Fabra, per facilitar l’arribada de les colles i la concentració de carros i camions. A les 18.00 hores es tallarà la circulació longitudinal del carrer Escorial, entre els carrers de Bruniquer i Mossèn Masdexeixart.

A partir de les 19.30 hores es tallarà la circulació longitudinal dels carrers Gran de Gràcia i pg. de Gràcia (entre pl. Joan Carles I i Nil Fabra); Rambla del Prat i Travessera de Gràcia (entre Via Augusta i Torrent de l’Olla).





Paraules clau

Alcalde Trias/ Gràcia/ sant medir/