Obres de pavimentació als carrers de Londres, Balmes, Bergara, Buenos Aires, Comte Borrell : Servei de Premsa

Obres de pavimentació als carrers de Londres, Balmes, Bergara, Buenos Aires, Comte Borrell

07/03/2014



Temps estimat de lectura: 8 minuts

L’Ajuntament de Barcelona està duent a terme durant aquest mes obres de millora de la pavimentació en diversos carrers de la ciutat, al districte de l’Eixample, als carrers de Londres, Balmes (entre Gran Via i Pelai), Bergara, Buenos Aires i Comte Borrell.

 L’asfaltat es duu a terme amb paviment sonoreductor. Aquest tipus de paviment redueix el soroll de rodadora dels vehicles entre 2 i 4 decibels i s’aplica a tota la xarxa bàsica de la ciutat, és a dir, vies de pas d’autobusos i transport públic, vehicles privats, etc. En conjunt, les diverses actuacions sumen un total de 14.000 m2 de paviment renovats.

 El 7 i 8 de març tindran lloc obres de millora de la calçada del carrer de Londres, en el tram comprès entre l’avinguda de Josep Tarradellas i l’avinguda de Sarrià. Per aquest motiu, el dia 8 aquest tram de carrer es tallarà al trànsit, per dur a terme les obres d’asfaltatge amb paviment sonoreductor, i l’àrea d’aparcament quedarà anul·lada mentre durin les obres.

 D’altra banda, fins al 9 de març s’estan duent a terme les obres de millora de la calçada dels carrers de Buenos Aires (entre els carrers del Comte Borrell i de Casanova) i del carrer Comte Borrell (entre l’avinguda de Sarrià i l’avinguda de Josep Tarradellas). El 8 i 9 de març aquesta zona es veurà afectada per un tall de trànsit, per realitzar les obres d’asfaltat amb paviment sonoreductor. Durant les obres, l’àrea d’aparcament resta anul·lada.

 · 8/3: carrer del Comte Borrell (entre l’avinguda de Sarrià i el carrer de Buenos Aires).

· 9/3: carrer del Comte Borrell (entre l’avinguda de Sarrià i l’avinguda de Josep Tarradelles) i carrer de Buenos Aires (entre els carrers del Comte Borrell i de Casanova).

 Del 17 al 23 de març es duran a terme les obres de millora de la calçada dels carrers de Balmes (entre la Gran Via de les Corts Catalanes i el carrer de Pelai) i de Bergara.  Per aquest motiu, el proper dia 23 el carrer de Balmes es veurà afectat per una restricció de circulació i el carrer de Bergara per un tall de trànsit, ja que es duran a terme les obres d’asfaltatge amb paviment sonoreductor. Així mateix, l’àrea d’aparcament quedarà anul·lada mentre durin les obres.





Paraules clau

obres/ pavimentació/