Trias: “L’esport no és només guanyar o perdre, és benestar, qualitat de vida i una eina importantíssima per la cohesió social” : Servei de Premsa

Trias: “L’esport no és només guanyar o perdre, és benestar, qualitat de vida i una eina importantíssima per la cohesió social”

09/03/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit aquest matí l’acte d’inauguració de la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de Vallbona. A l’acte també hi han assistit la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, el president del Racing Vallbona CF, José Palomo, i la gerent de l’Institut Barcelona Esports, Teresa Batet, entre d’altres personalitats. La festa inaugural s’ha iniciat amb la presentació dels equips de les diverses categories del Racing Vallbona CF. Després dels parlaments l’alcalde ha fet el servei d’honor del partit que han disputat el Racing Vallbona CF i l’Alzamora CF.

 

Trias ha explicat que el gener de l’any 2012 va visitar l’antic camp de futbol de Vallbona, un camp de sorra, que ni tant sols es podia regar perquè no hi arribava l’aigua. “Avui és un dia emocionant”, ha dit afegint que “ara aquest equipament està fantàstic”.

L’alcalde ha afirmat que “el futbol, i l’esport en general, no és només guanyar o perdre, és benestar, qualitat de vida i una eina importantíssima per la cohesió social”. Finalment, l’alcalde ha felicitat el Racing Vallbona CF, així com els veïns i veïnes del bari per aquest nou equipament i ha agraït la tasca de l’Institut Barcelona Esports, “sense ells avui no podríem estar aquí presents en aquest magnífic camp”, i ha afegit “seguirem fent coses per millorar el barri. Felicitats a tots”.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, ha invertit prop de 900 mil euros en la millora de dos camps municipals de futbol al districte de Nou Barris, el de Vallbona(445.311,76 €) i el de Canyelles (374.341,17€)

Les obres de millora del Camp Municipal de Futbol Vallbona es van iniciar el novembre de 2013 amb l’objectiu principal d’instal·lar la gespa artificial al camp. El projecte també ha contemplat d’altres millores, com és el cas de l’adequació de l’enllumenat, la instal·lació del sistema de reg i drenatge del camp, així com l’arranjament i millora de les connexions de clavegueram. L’actuació s’ha vist complementada amb la renovació i ampliació de les xarxes para-pilotes, i la col·locació d’un nou marcador electrònic.”





Paraules clau

Alcalde Trias/ vallbona/