Joan Puigdollers presidirà el segon “Networking Breakfast” dedicat a la tecnologia mòbil aplicada al camp de la Salut : Servei de Premsa

Joan Puigdollers presidirà el segon “Networking Breakfast” dedicat a la tecnologia mòbil aplicada al camp de la Salut

13/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 14 de març, a les 9:00 hores, el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, presidirà el segon “Sarrià-Sant Gervasi Networking Breakfast” que tractarà sobre  la tecnologia mòbil aplicada al camp de la Salut. La jornada, que tindrà lloc a La Salle Campus Barcelona – URL. Sala de Congressos  (Lluçanès, 43), forma part de les activitats del Districte de Coneixement de Sarrià-Sant Gervasi amb l’objectiu de facilitar els contactes empresarials i professionals, així com la promoció de l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Joan Cornet, director del mHealth Competence Center, serà el ponent de la jornada i la presentació d’un cas pràctic anirà a càrrec de Christian Prieto, Director de Glucometria de Laboratorios SANOFI i Javier Pérez, product manager de DiabeTIC, plataforma mHealth de Sanofi.

L’activitat s’emmarca també dins de Barcelona Growth, l’estratègia de desenvolupament econòmic de la ciutat de Barcelona.

 





Paraules clau

mòbil/ salut/ tecnologia/