Irma Rognoni inaugura la gespa artificial del Camp Muncipal de Futbol Canyelles : Servei de Premsa

Irma Rognoni inaugura la gespa artificial del Camp Muncipal de Futbol Canyelles

14/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 16 de març, a les 11:30 hores, la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, presidirà la inauguració de la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de Canyelles. A les 12.30 hores es jugarà un partit entre el CE Canyelles i Mollet UD.  A l’acte l’acompanyaran el Director de Relacions Institucionals de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Xavier Amador, així com el President del CE Canyelles, Candido Santofimia, entre d’altres personalitats.

Al llarg dels darrers mesos s’han dut a terme les obres de millora de dues instal·lacions municipals (el Camp de Futbol Municipal Vallbona i el Camp Municipal de Futbol Canyelles)  que no solament han suposat la instal·lació de la gespa artificial sinó també l’adequació de diferents espais i serveis.  Ambdues obres han suposat un cost conjunt de 885.517 euros.

 

Camp Municipal de Futbol Canyelles

El Camp Municipal de Futbol de Canyelles s’ha adequat  amb unes obres de millora que han suposat la col·locació de la gespa artificial, millora de l’enllumenat, implementació del sistema de reg i drenatge del camp així com també la renovació i ampliació de les xarxes para-pilotes. Per altra banda, també s’ha efectuat millores addicionals com l’adequació de les voreres perimetrals amb formigó, millores a al zona de la graderia, arranjament de les reixes perimetrals, la col·locació d’un nou marcador electrònic i la millora de la instal·lació elèctrica.





Paraules clau

canyelles/ Nou Barris/