L’alcalde rep els certificats d’acord dels ajuntaments per portar la LRSAL al Tribunal Constitucional : Servei de Premsa

L’alcalde rep els certificats d’acord dels ajuntaments per portar la LRSAL al Tribunal Constitucional

17/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 18 de març a les 16:45 hores, l’alcalde, Xavier Trias, rep els certificats d’acord que els ajuntaments catalans han aprovat per portar la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local (LRSAL) al Tribunal Constitucional. El lliurament dels acords anirà a càrrec del president del Consell de Governs Locals de Catalunya, Miquel Buch, els vicepresidents del Consell, Xavier Amor i Laura Vilagrà, i els representants de política municipal dels diferens partits polítics que han donat suport a la iniciativa. L’acte se celebrarà al Saló de la Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona.

El passat dijous 13 de febrer el ple del Consell de Governs Locals de Catalunya va aprovar els mecanismes per tal que els ajuntaments catalanas interposessin un conflicte en defensa de l’autonomia local per portar la Llei al Tribunal Constitucional. Per fer-ho cal que com a mínim 1/7 part dels ajuntaments (1.200)  i 1/6 part dels habitants (7.300.000) de l’Estat segueixin aquest procediment.

Després de l’acte de lliurament, s’atendrà els mitjans de comunicació.





Paraules clau

ajuntament/