Francina Vila inaugura el Fòrum fem.talent, una iniciativa per promoure i gestionar el talent femení : Servei de Premsa

Francina Vila inaugura el Fòrum fem.talent, una iniciativa per promoure i gestionar el talent femení

20/03/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 21 de març, a les 09:30 hores, la regidora de Dona i Drets Civils, Francina Vila, inaugura el Fòrum fem.talent que tindrà lloc en el  Parc Tecnològic Barcelona Nord (c/Marie Curie, 8-14). A l’acte també assistiran Joana Ortega, Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, i  Josep Miquel Piqué, President de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya.

fem.talent és una iniciativa innovadora de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya en col·laboració amb la Regidoria de la Dona i Drets Civils, que promou la igualtat d’oportunitats i la gestió del talent femení a l’Economia del Coneixement amb l’ objectiu d’aconseguir viure en una societat de persones, de plena igualtat, sense diferències de gènere.

En aquest aspecte, des de la regidoria de Dona i Drets Civils, a través del Pla Municipal per la Igualtat d’Oportunitats Real i Efectiva entre Homes i Dones, es treballa per garantir els drets, la promoció i la igualtat d’oportunitats de les dones, i fer més visible i fomentar el talent femení a la societat.

En aquesta edició de fem.talent s’aprofundirà en la formació, promoció i tracte que rep actualment el Talent Femení, per valorar fins a quin nivell hi ha igualtat d’oportunitats per les dones. S’analitzarà la situació actual de la formació del talent femení davant les demandes laborals de càrrecs de responsabilitat, les polítiques d’igualtat de salaris i de promoció professional, saber més sobre la situació actual i futura del Talent Femení a la Unió Europea, com aconseguir formules de conciliació vàlides a través de l’organització de l’ espai i el temps i conèixer casos pràctics de Talents Femenins que han creat un concepte empresarial a partir de la seva personalitat.





Paraules clau

Fòrum fem.talent/ ocupació/