Colòmbia reconeix Barcelona pel seu treball a favor del benestar dels animals : Servei de Premsa

Colòmbia reconeix Barcelona pel seu treball a favor del benestar dels animals

08/04/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Les polítiques de benestar animal que impulsa l’Ajuntament de Barcelona obtenen també reconeixement fora de la ciutat,. L’Associació Defenzoores, nascuda a la Universitat d’Antioquia fa més de deu anys i que compta amb el suport d’aquest centre i d’altres organitzacions animalistes i proteccionistes de caràcter internacional ha decidit atorgar el premi “Defenzoor” de l’any 2014 a l’Ajuntament de Barcelona. El regidor de Presidència i Territori, que participa en el viatge de treball que Xavier Trias està realitzant aquests dies Miami, Colòmbia i Brasil, ha rebut la notícia durant una entrevista amb el rector de la Universitat d’Antioquia, Alberto Uribe, i el president de Defenzoores, Mauricio Gómez.

Barcelona, ciutat amiga dels animals, destaca en l’àmbit internacional com una capital que treballa per aprofundir en el benestar dels animals i en la seva bona convivència amb l’entorn i les persones. Les polítiques de benestar animal es coordinen conjuntament a través del Consell Municipal de Defensa i Protecció dels Animals de Barcelona. “Aquest premi és per la ciutat, i també per les entitats i les persones que cada dia treballen per afavorir aquesta bona convivència”, ha manifestat Jordi Martí, que ha plantejat a l’organització Defenzoores i a la Universitat d’Antioquia la possibilitat d’estudiar  una col·laboració estable relacionat amb les polítiques de benestar animal, amb l’objectiu de compartir coneixements i experiències. Es dóna el cas que Barcelona té una estreta relació amb Medellín, on la capital catalana col·labora en diversos projectes de cooperació.

L’entrega del premi Defenzoor de l’any 2014 s’entregarà el proper mes de setembre en un acte que se celebrarà en el paranimf de la Universitat d’Antioquia, on s’entrega el “Cinocéfalo”, una escultura de bronze creada exclusivament per aquest esdeveniment per l’artista Jorge Mazuera.





Paraules clau

animals/ colòmbia/