L’alcalde lliura el Premi Nacional de Creativitat José Maria Ricarte a Jordi Évole i Ferran Adrià : Servei de Premsa

L’alcalde lliura el Premi Nacional de Creativitat José Maria Ricarte a Jordi Évole i Ferran Adrià

19/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 20 de maig, a les 19:00 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, participa en l’acte de lliurament de la tercera edició del Premi Nacional de Creativitat José Maria Ricarte. Els guanyadors de l’edició d’enguany són el periodista, Jordi Évole; i el cuiner, Ferran Adrià. A l’acte també participaran el rector de la UAB, Ferran Sancho; el catedràtic del Departament de Publicitat de la UAB, Armand Balsebre; i el president de l’Associació Empresarial de Publicitat, Ángel Abancéns.

Aquest guardó vol ser una plataforma de reconeixement del compromís de la comunicació en general i de la publicitat en particular amb tots aquells que des de qualsevol àrea de la creativitat han trascendit en el seu paper en la història i han transformat la manera de pensar i viure de la gent; entre ells, dels publicitaris.

El Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte va ser creat per l’Associació Empresarial de Publicitat de Catalunya (Gremi de Publicitat) i el grup d’Investigació en Publicitat i Comunicació Radiofònica Publiradio de la UAB. A la primera edició, van ser distingits Umberto Eco, Steve Jobs, Apple, Ikea i Le Cirque du Soleil; i, a la segona, es va premiar Tim Berners-Lee, David Abbott, Camper i l’Escola Superior de Cinema i Audovisuals de Catalunya.

Aquest guardó, a més, ret homenatge al guionista, creatiu publicitari i catedràtic del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat II de la UAB José María Ricarte Bescós, mort el 2010 a l’edat de 77 anys.

L’acte tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.





Paraules clau

creativitat/