L´alcalde participa a la presentació del llibre del Dr. Manel Esteller, titulat “Aposta per la salut!” : Servei de Premsa

L´alcalde participa a la presentació del llibre del Dr. Manel Esteller, titulat “Aposta per la salut!”

21/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 22 de maig, a les 19:30 hores, a la Casa del Llibre, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assisteix a la presentació del llibre del Dr. Manel Esteller, titulat “Aposta per la salut!” i publicat per Dèria editors, que se centra en la promoció de la salut individual i col·lectiva, fent especial èmfasi a l’educació i la recerca.

L’obra comença explicant la trajectòria personal, acadèmica i professional del Dr. Esteller. Explica la clara vocació que sentia per estudiar medicina, però no per tractar malalts, sinó per investigar les causes de les malalties i pensar nous tractaments que poguessin curar-les en un futur. L’autor fa una clara defensa de la inversió en recerca i en formació perquè generen benestar, coneixement i activitat econòmica.

El Dr. Manel Esteller va néixer a Sant Boi l’any 1968. Es va llicenciar en Medicina a la Universitat de Barcelona i després va obtenir el seu doctorat especialitzat en genètica molecular del carcinoma de l’endometri. Actualment és director del Programa d’epigenètica i biologia del càncer de l’IDIBELL. També és professor de genètica de la Universitat de Barcelona.





Paraules clau

salut/