Ardanuy lliura els premis de les obres guardonades en els Jocs Florals Escolars de Barcelona 2014 : Servei de Premsa

Ardanuy lliura els premis de les obres guardonades en els Jocs Florals Escolars de Barcelona 2014

05/06/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 6 de juny, a les 10:00 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona (plaça de Sant Jaume, 1), tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis i la lectura de les obres guardonades en els Jocs Florals Escolars de Barcelona d’aquest curs 2013-14. L’acte serà presidit pel regidor d’Educació i Universitats i vicepresident del Consorci d’Educació de Barcelona, Gerard Ardanuy.

Durant aquest acte es faran públics els treballs guanyadors de primària i secundària, en les modalitats de prosa i poesia, per part del jurat dels Jocs Florals Escolars de Barcelona curs 2013-14. L’alumnat autor dels textos guardonats llegiran públicament la seva obra. Uns 2.047 nois i noies de 327 centres educatius de primària i secundària de la ciutat han participat en la 24a edició dels Jocs Florals Escolars de la ciutat.

Els Jocs Florals Escolars de Barcelona els organitzen el Consorci d’Educació de Barcelona, a través del Centre de Recursos Pedagògics, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i els 10 districtes de la ciutat.





Paraules clau

Jocs Florals/