L’alcalde Trias presenta el projecte de construcció de la nova escola bressol, infantil i de primària L’Univers : Servei de Premsa

L’alcalde Trias presenta el projecte de construcció de la nova escola bressol, infantil i de primària L’Univers

26/06/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

 

Dijous 26 de juny, a les 10:00 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presentarà el projecte de construcció del nou equipament educatiu que acollirà l’escola d’Infantil i Primària i l’escola bressol municipal L’Univers. A la presentació també participaran la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports i regidora del districte de Gràcia, Maite Fandos; i el regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy. L’acte tindrà lloc a la Sala Lluis Companys de l’Ajuntament de Barcelona.

L’escola L’Univers va obrir de forma provisional, en mòduls prefabricats situats a la plaça del Poble Romaní, el curs 2009-2010 amb dos grups de P3. En aquests moments, acull alumnat fins a segon de primària.

NOTA: entre les 8:45 i les 9:15 hores, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de l’espai on es construiran els equipaments educatius. Es prega que els assistents porteu roba i calçat adequat per poder accedir a les obres. El punt de trobada és al carrer Bailèn, 225-231.





Paraules clau

Alcalde Trias/ escola/ univers/