L’alcalde participa en l’acte solidari “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” : Servei de Premsa

L’alcalde participa en l’acte solidari “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

11/07/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 13 de juliol, a les 11:45 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, participa en l’acte solidari “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, en un acte organitzat per organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple. L’alcalde es banyarà, juntament amb altres autoritats, a les instal•lacions de Piscines DIR Diagonal. Per part de l’Ajuntament també hi assistirà la Delegada de Salut, Cristina Iniesta.

L’acte “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” convoca els ciutadans per nedar voluntàriament en solidaritat a les persones que pateixen esclerosi múltiple. El 2013 hi van participar prop de 100.000 persones i més de 600 voluntaris en 620 piscines. L’objectiu d’aquesta acció, que es fa des de fa 20 anys, és sensibilitzar els ciutadans sobre aquesta malaltia, crear serveis per als afectats i donar suport a la investigació.

La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat que treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’esclerosi múltiple, oferint serveis de diagnòstic i rehabilitació, inserció laboral, suport i assessorament a les famílies i suport a la investigació.





Paraules clau

atenció a les persones/ esclerosi múltiple/ salut/