Francina Vila assisteix al primer dia de Tasts d’Horta-Guinardó, la ruta de tapes permanent del districte : Servei de Premsa

Francina Vila assisteix al primer dia de Tasts d’Horta-Guinardó, la ruta de tapes permanent del districte

15/07/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

La regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Francina Vila, assistirà demà al primer dia de la ruta de tapes del districte, els Tasts d’Horta-Guinardó. Vila començarà la ruta pels establiments de restauració de la Plaça Maragall adherits a la proposta gastronòmica a les 21:00 hores.

El Tasts d’Horta-Guinardó és la primera ruta de tapes permanent del districte que s’ha creat amb la col·laboració dels eixos i algunes associacions de comerciants del territori (Cor d’Horta i Mercat, Eix Maragall, Sanllehy Comerç i Comerciants de la Teixonera).

La proposta compta, de moment, amb la participació de 28 establiments de restauració, que oferiran una tapa o pinxo acompanyat per una beguda a un preu de 1,95 euros tots els dimecres. La ruta, que compta amb el suport d’un plànol i una guia, està diferenciada per diferents recorreguts identificats per colors: verd, lila, taronja, blau i groc. Cada establiment oferirà una tapa o pinxo característic, per exemple la Barqueta Italiana al Foment Hortenc, el Secret a La Bacardina, la Xistorra d’Arbizu a la Casa de los Navarros, o el Xampinyó Farcit al Nou Sanllehy.





Paraules clau

gastronomia/ Horta-Guinardó/ tapes/