Raimond Blasi participa a la presentació de l’Indicador del Comerç de Barcelona del 2n trimestre 2014 : Servei de Premsa

Raimond Blasi participa a la presentació de l’Indicador del Comerç de Barcelona del 2n trimestre 2014

16/07/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 17 de juliol, a les 11:00 hores, el regidor de Comerç, Consum i Mercats, Raimond Blasi, participa a la presentació de l’estudi Indicador del Comerç de Barcelona (ICOB), que analitza l’evolució de l’activitat comercial del 2n trimestre de l’any, a la seu de la Fundació Barcelona Comerç (Ferlandina, 25). L’estudi serà presentat pel director de l’estudi i catedràtic de Màrqueting d’ESADE Josep-Francesc Valls, pel professor del Departament de Mètodes Quantitatius d’ESADE, Joan Sureda i pel president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca.

L’ICOB analitza en aquesta edició, l’evolució de l’activitat comercial a Barcelona el segon trimestre de l’any i l’aposta dels comerciants pels nous períodes de venda especial que dinamitzen el sector més enllà de les rebaixes. L’ICOB també ofereix resultats de la primera setmana de rebaixes i fa la comparativa respecte a l’any passat.





Paraules clau

comerç/