La nova línia V15 de bus mantindrà les actuals parades al seu pas pel barri de la Teixonera : Servei de Premsa

La nova línia V15 de bus mantindrà les actuals parades al seu pas pel barri de la Teixonera

17/07/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) implantarà tot un seguit de mesures per millorar el servei de bus als barris de Teixonera atenent a les demandes que el Districte d’Horta-Guinardó ha tramès a l’entitat que gestiona el servei, fent-se ressò de les reivindicacions dels veïns d’aquests barris.

Les mesures afecten a la nova línia V15 que substituirà a l’actual línia 17 al seu pas pel barri de la Teixonera:

– S’introduiran canvis en el recorregut de la nova línia V15 que entrarà en funcionament el proper mes de setembre per fer-lo més àgil i eficient. En aquest sentit es suprimirà el seu recorregut per la Plaça de la Clota, i es girarà per l’Avinguda de Martí Codolar per continuar pel carrer de la Granja Vella. Per poder efectuar aquest canvi de recorregut, l’Avinguda Martí Codolar canviarà el sentit de circulació en el tram comprès entre el carrer de Coll i Alentorn i Granja Vella.

– TMB mantindrà totes les parades de bus que té actualment aquesta línia per garantir la mobilitat dels veïns del barri de la Teixonera i per donar servei als usuaris del barri que es dirigeixen a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Només es traslladarà la parada que es troba en el carrer de Coll i Alentorn (a l’inici del Parc dels Garrofers) a l’Avinguda Martí Codolar (cantonada amb c/ de Coll i Alentorn).





Paraules clau

nova xarxa de bus/