Eduard Freixedes participa a la inauguració del Passatge Xavier Llorens del barri La Verneda i La Pau al districte de Sant Martí : Servei de Premsa

Eduard Freixedes participa a la inauguració del Passatge Xavier Llorens del barri La Verneda i La Pau al districte de Sant Martí

10/09/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 12 de setembre, a les 19:15 hores, el regidor del districte de Sant Martí, Eduard Freixedes, participa a la inauguració del Passatge Xavier Llorens al barri La Verneda-La Pau del districte de Sant Martí. La vice-presidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega descobrirà la placa.

Xavier Llorens i Feliu va ser fundador de l’Associació de Veïns La Pau i activista cultural en favor de la llengua catalana. Per aquest motiu, s’ha triat inaugurar el passatge que duu el seu nom, en el marc de la Festa Major de La Pau, just després de la lectura del pregó.

A l’acte d’inauguració del passatge, ubicat darrera l’Escola La Pau, participaran a més del regidor Freixedes i la vicepresidenta Ortega, el regidor-president del districte de Sant Martí, David Escudé, el president de l’Associació de Veïns La Pau, Diego Hornos i familiars de Xavier Llorens.





Paraules clau

la verneda i la pau/ Sant Martí/