Posada en servei de les línies de la fase 2014 de la nova xarxa de bus : Servei de Premsa

Posada en servei de les línies de la fase 2014 de la nova xarxa de bus

12/09/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 15 de setembre, l’Ajuntament de Barcelona i TMB continuen la implantació de la nova xarxa de bus, amb la posada en servei de quatre línies, dues de verticals i dues d’horitzontals, de les quals tres són de nova creació i la quarta suposa l’ampliació d’una línia creada el 2013. S’arribarà així als 13 eixos de bus d’altes prestacions i s’haurà realitzat gairebé la meitat del projecte de transformació del transport públic en superfície a la ciutat, per passar d’un model d’acumulació de línies a un de veritable xarxa integrada, més eficient, comprensible, útil i atractiu.

En aquesta fase s’actua en la implantació de les línies següents: V15 (Barceloneta – Vall d’Hebron), V27 (Pg. Marítim – Canyelles), H14 (Paral•lel – Sant Adrià) i H16 (Pg. Zona Franca – Fòrum).

Per valorar les primeres hores de funcionament de les noves línies, el director general de Bus de TMB, Jaume Tintoré, i el director de serveis de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Adrià Gomila, atendran els mitjans demà dilluns, a les 10.30 h, a la parada Pl. Catalunya – Portal de l’Àngel, on coincideixen les línies H16 en sentit Besòs i V15 en sentit mar.

 

Enllaç relacionat: La nova xarxa de bus assoleix dilluns les 13 línies en funcionament





Paraules clau

nova xarxa de bus/