Treballs de pavimentació al passeig de Sant Joan entre l’avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes : Servei de Premsa

Treballs de pavimentació al passeig de Sant Joan entre l’avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes

12/09/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dissabte dia 13 i diumenge dia 14 es realitzaran els treballs de pavimentació de les calçades del passeig de Sant Joan, en el tram entre l’avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes, dins de les obres de reurbanització d’aquesta via de la ciutat.

L’actuació s’iniciarà el dissabte dia 13, amb els treballs d’aixecament de tapes i fressats d’encaix, amb restricció de carrils a passeig de Sant Joan entre l’avinguda Diagonal i Gran Via de les Corts Catalanes, així com en els carrers transversals de l’avinguda Diagonal, València, Aragó, Consell de Cent i Diputació.

Diumenge dia 14 es durà a terme la pavimentació, amb treballs inicials d’asfaltat en la secció transversal de l’avinguda Diagonal (zona de les illetes reformades de l’avinguda al costat Llobregat), continuant la pavimentació a les dues calçades de passeig de Sant Joan i a les cruïlles dels carrers transversals dels carrers València, Aragó, Consell de Cent i Diputació. També es realitzaran els treballs de senyalització horitzontal necessaris en les zones de calçada.

Per a la pavimentació, diumenge es tallarà el trànsit al passeig de Sant Joan, entre l’avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes, des de les 8:00 hores del matí i fins al vespre, i es desviaran les línies de bus en sentit ascendent pel carrer Roger de Flor, i en sentit descendent pel carrer de Bailèn.

Amb aquests treballs s’enllesteix l’actuació les zones de calçada per a trànsit rodat, mentre continuen els treballs de reurbanització en les zones de voreres (principalment al costat Besòs) i a la zona del carril bici.

Les obres de reurbanització d’aquest tram del passeig de Sant Joan, que es van iniciar al novembre de 2013 i es preveuen finalitzar l’últim trimestre de 2014, abasten una superfície de 34.527 metres quadrats i compten amb un pressupost de 7’5 milions d’euros. El principal objectiu de l’actuació és que aquest passeig esdevingui un eix cívic, tot donant continuïtat a la primera fase de la reforma, ja executada, i dinamitzar el passeig.





Paraules clau

passeig de sant joan/