Irma Rognoni assisteix a la Nit de Tapes al Mercat de la Guineueta : Servei de Premsa

Irma Rognoni assisteix a la Nit de Tapes al Mercat de la Guineueta

19/09/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 20 de setembre, a les 20:00 hores, la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, assistirà a la Nit de Tapes al Mercat de la Guineueta (passeig Valldaura, 186). Aquesta edició de la iniciativa tindrà lloc entre les 20 i les 24 hores i els visitants podran gaudir de tapes fetes amb productes del mercat a partir d’1 euro. A més, se celebraran activitats gratuïtes durant tot el dia com són ball en línia, country, balls de saló, havaneres, teatre…

Aquesta activitat està organitzada per l’Associació de Convessionaris del Mercat de la Guineueta amb el suport de Mercats de Barcelona.

Prèviament, a les 19:00 hores, la regidora assistirà a la inauguració de l’exposició “Uruguai, una visió des de Nou Barris” amb la que s’inicia el projecte “Porta la Cultura”. Aquesta mostra es podrá visitar entre els dies 15 de setembre i 3 d’octubre al centre cívic de Can Verdaguer (carrer Piferrer, 94-100).

El projecte “Porta la Cultura” compta amb la participació dels veïns i veïnes del districte que, a través de fotografíes mostraran els països o regions que visiten o la cultura del seu país o regió.





Paraules clau

Guineueta/ mercat/ Nou Barris/ tapes/