L’Ajuntament de Barcelona celebra la 10a edició del Premi Ignasi Fina de Salut Laboral : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona celebra la 10a edició del Premi Ignasi Fina de Salut Laboral

03/10/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 6 d’octubre, a les 18 hores, el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona acollirà la celebració de la 10a edició del Premi Ignasi Fina de Salut Laboral, en la que s’han presentat 16 treballs. Aquests treballs estaran representats en 16 panells il·lustratius que estaran situats a la Galeria Gòtica de l’Ajuntament de Barcelona.

El premi serà entregat per la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, en una acte que estarà conduït pel periodista Xavier Grasset, i al qual participarà la Delegada de Salut del consistori, Cristina Iniesta.

Enguany el Consell Assessor de Salut Laboral (CASL), presidit per la delegada de salut de l’Ajuntament de Barcelona, ha acordat valorar preferentment els treballs que abordin els riscos psicosocials i/o els accidents laborals relacionats amb la mobilitat, tenint en compte les actuacions preventives de les petites i mitjanes empreses. La dotació econòmica del premi és de 6.000 euros.

L’objectiu d’aquest premi és reconèixer la millor experiència d’actuació en la prevenció de riscos dins d’una empresa o activitat laboral de la ciutat de Barcelona que hagi implantat nous sistemes,  accions o mesures de prevenció.





Paraules clau

laboral/ salut/