El districte de Nou Barris destinarà 350.000 euros per a la promoció del comerç del territori : Servei de Premsa

El districte de Nou Barris destinarà 350.000 euros per a la promoció del comerç del territori

15/10/2014



Temps estimat de lectura: 4 minuts

El districte de Nou Barris destinarà un total de 350.000 euros directes per a la promoció del comerç al territori, tal i com es recull al Pla de Comerç del districte de Nou Barris 2014-2017 que es va presentar ahir al consell Plenari. Aquest document presenta la realitat comercial del districte de Nou Barris, les propostes d’actuació de les polítiques municipals i les iniciatives privades dels comerciants.

Els principals objectius del Pla de Comerç són millorar la competitivitat i el dinamisme del comerç del territori i consensuar i compartir una visió estratègica corresponsable pel comerç de proximitat pels propers anys en el territori. Aquest document s’ha desenvolupat en quatre fases que es van iniciar l’any 2013 i finalitza ara amb la presentació de les propostes i el pla d’acció.

La regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, ha explicat que “el comerç és un eix vertebrador del territori i en un districte com el de Nou Barris el seu paper és essencial. Per aquest motiu, en aquest pla de comerç el consens amb eixos, associacions comercials i partits polítics és tan important” i ha afegit que “la promoció econòmica i l’ocupació de Nou Barris depenen en gran part del comerç i per aquest motiu es plantegen aquestes 94 mesures que tindran una inversió directa de 350.000 euros”.

Els principals programes d’actuacions són:

Aquests programes d’actuació es desenvolupen en 95 accions concretes, totes destinades a poder millorar la promoció comercial del districte de Nou Barris. D’aquestes accions, les principals són:





Paraules clau

comerç/ Nou Barris/