Sònia Recasens presenta Strata+Hadoop World, l’esdeveniment de referència mundial en Big Data que acollirà Barcelona : Servei de Premsa

Sònia Recasens presenta Strata+Hadoop World, l’esdeveniment de referència mundial en Big Data que acollirà Barcelona

12/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 13 de novembre, a les 12:15 hores (Ajuntament. Sala Lluís Companys), la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, presidirà l’acte de presentació de Strata+Hadoop World, l’esdeveniment de referència en Big Data i Data Science a nivell internacional que se celebrarà a Barcelona del 19 al 21 de novembre.

La capital catalana acollirà per primer cop aquesta conferència de renom mundial, que realitza tres edicions anuals: dues als Estats Units (San José i Nova York) i una europea, fins ara celebrada només a Londres. Barcelona, doncs, es convertirà en la capital de Big Data tot reunint la comunitat mundial d’experts de l’àmbit, així com els millors ponents especialistes en la nova ciència de les dades. Els analistes estimen que el sector de Big Data crearà 4,4 milions de llocs de treball en 4 anys a tot el món i el seu ús creixerà un 304% en dos anys a Espanya.

A la roda de premsa també hi participaran Roger Magoulas, director de l’esdeveniment, i Carme Artigas, sòcia fundadora de Synergic Partners, la consultora catalana que impulsa l’esdeveniment.

 





Paraules clau

big data/ innovació/ tecnologia/