L’alcalde participa en l’acte de lliurament dels Premis Capital de la Sardana 2014 : Servei de Premsa

L’alcalde participa en l’acte de lliurament dels Premis Capital de la Sardana 2014

27/11/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 28 de novembre, a les 19:00 hores, l’alcalde de Barcelona Xavier Trias presideix el lliurament dels Premis Capital de la Sardana 2014, que tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. A l’acte també participaran el president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado; i l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, que presenta Calella com a Capital de la Sardana 2015. També assisteix el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana.

Aquests guardons estan dividits en Medalles al Mèrit i Premis Capital de la Sardana, amb diverses subcategories cadascun d’ells. Els premis els atorga la Comissió Capital de la Sardana, integrada per la Federació Sardanista de Catalunya, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i l’Obra del Ballet Popular. Els criteris per concedir aquests Premis Capital Sardana tenen com a base els mèrits i els esforços desenvolupats i es consensuen entre tots els integrants d’aquest projecte. La comissió recopila, proposa i analitza les diverses propostes.

Les categories són: Medalla al Mèrit Sardanista; Medalla al Mèrit Musical; i Medalla al Mèrit de la Dansa Catalana. Les categories del premis són: a la Dedicació; a la Continuïtat; a la Promoció i Difusió; a Mitjans audiovisuals; a Iniciatives Renovadores.

 





Paraules clau

Alcalde Trias/ sardana/