Maite Fandos assisteix al XIV Concert de Nadal de la Gent Gran 2014 : Servei de Premsa

Maite Fandos assisteix al XIV Concert de Nadal de la Gent Gran 2014

15/12/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 16 de desembre, a les 18.30 hores, a l’Auditori (C/Lepant, 150) la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, assistirà al  XIV Concert de Nadal de cant coral de la gent gran 2014. A l’acte també hi assistirà regidora de Família, Infància, Usos del Tems i Discapacitats, Irma Rognoni, que presideix el Consell Assessor de Gent Gran, i la comissionada d’Alcalida per la Gent Gran, Assumpció Roset.

L’obra que s’interpretarà s’anomena “Cantàvia, una cantata per a la gent gran” del reconegut compositor Joan Vives i text de Piti Español, que està expressament escrita per a aquest concert de Nadal. En total hi participaran 600 cantaires.

L’any 2000 va celebrar-se la primera edició del Concert de Nadal de cant coral de la gent gran, promogut pel Consell Assessor de la Gent Gran. Des de llavors l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració del Servei Educatiu de l’Auditori, ha fet possible que cada any se celebrés aquest concert, amb l’objectiu de fomentar el cant coral entre les persones grans, com una bona pràctica per promoure l’envelliment actiu.

 





Paraules clau

concert/ gent gran/ música/