L’alcalde mostra el seu agraïment a Ses Majestats els Reis d’Orient “per estendre un missatge d’amor i solidaritat aquestes festes” : Servei de Premsa

L’alcalde mostra el seu agraïment a Ses Majestats els Reis d’Orient “per estendre un missatge d’amor i solidaritat aquestes festes”

05/01/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha rebut aquesta tarda a Ses Majestats els Reis d’Orient al Moll de la Fusta i els ha lliurat el pa i la sal, que són els símbols d’hospitalitat i de benvinguda, i la clau de la ciutat per tal que puguin entrar aquesta nit a totes les llars de la ciutat per deixar els regals que han portat.

Trias ha expressat el seu agraïment a Ses Majestats els Reis d’Orient “per ser un any més amb tots nosaltres i per estendre un missatge d’amor i solidaritat aquestes festes” i els hi ha donat la benvinguda a la ciutat “ja veieu que són molts els nens i les nenes que us han vingut a esperar; la seva cara, el seu somriure, ho diu tot. Us esperàvem tots amb molta il·lusió”.

L’alcalde ha recordat que “els nens i nenes són l’ànima dels nostres barris i el futur d’aquesta ciutat” i ha afirmat que els infants de Barcelona “són bons minyons. S’estimen la família i els amics, estudien força, fan els deures i ajuden a casa”. A més, també ha assegurat que “ells saben que potser no els podreu portar tot el que us han demanat, però sigueu generosos. Us demano que no falteu a cap casa, perquè tots els nens i nenes de Barcelona us esperen”.

Xavier Trias ha explicat que “som en temps difícils i hi ha moltes famílies que pateixen; persones que no tenen feina i que no poden celebrar aquestes festes com voldrien” però ha destacat que “Barcelona és una ciutat solidària i els fa costat. Al llarg de l’any són nombroses les iniciatives de caràcter solidari que celebrem, i aquests dies encara n’hi ha més”.

L’alcalde ha demanat als Reis “que, a més de regals, ens porteu també oportunitats i confiança en el futur” i ha afegit “us demano que ens ajudeu a sortir de la crisi, a seguir creant llocs de treball. Encomaneu il·lusió a tots els nens i nenes de la ciutat, i a totes les persones que ho passen malament”.

Pel que fa a la cavalcada, Trias ha assegurat que “mostra el bo i millor de la nostra creativitat. Pel seu contingut artístic i per les seves dimensions, és el principal espectacle itinerant que se celebra a Barcelona” i ha afegit que “hi participen els millors artistes, i compta amb la col·laboració entusiasta de les escoles de dansa, música i circ de la ciutat”.





Paraules clau

Alcalde Trias/ nadal/ nadal 2014/ reis/