Nou Barris millora el Passeig Fabra i Puig amb un nou paviment sonoreductor : Servei de Premsa

Nou Barris millora el Passeig Fabra i Puig amb un nou paviment sonoreductor

17/01/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona durà a terme les obres de millora del paviment del passeig de Fabra i Puig, en el tram comprès entre la plaça del Virrei Amat i el carrer de Vilapicina, al barri de Vilapicina i Torre Llobeta, del districte de Nou Barris. Actualment, aquest paviment es troba molt degradat atès que la darrera actuació es remunta a l’any 2002. Els treballs s’allargaran del 19 al 26 de gener de 2015 i suposen una important millora de les condicions del passeig, ja que s’introdueix el paviment sonoreductor per minorar les molèsties que ocasiona el trànsit.

Amb motiu de les obres, del 19 al 24 de gener aquest tram es veurà afectat per un tall de trànsit només en sentit descendent. L’actuació comportarà l’eliminació de places d’aparcament així com el desviaments de les línies de bus V27 i 122, que es desviaran pel carrer de Cartellà.

El diumenge 25 de gener els dos sentits quedaran tallats al trànsit i la circulació es desviarà pels carrers següents:

– Sentit descendent: Teide, Vilapicina i Cartellà.
– Sentit ascendent: avinguda de Borbó, Serrano i Amílcar

La superfície sobre la que s’actua és de: 2.140 m2on es posarà paviment sonoreductor. Aquesta actuació que es fa en el marc de la contracta de manteniment de paviments de l’Àrea de Medi Ambient, té un cost de 72.100 euros ( IVA inclòs).

Aquesta via de doble sentit de circulació connecta directament els districtes de Sant Andreu amb Nou Barris i Horta. L’Ajuntament de Barcelona ha dut a terme una campanya informativa per avisar veïns i comerciants de l’actuació , que tindrà un reforç de Guàrdia Urbana.





Paraules clau

Nou Barris/ Passeig Fabra i Puig/