Maite Fandos participa a l’acte del pregó de Sant Medir : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a l’acte del pregó de Sant Medir

13/02/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge, 15 de febrer, a les 12.45 hores, se celebrarà a la plaça de la Vila de Gràcia el tradicional pregó de Sant Medir, que enguany va a càrrec del periodista de TV3 David Izquierdo, autor de ‘Curioses històries de Barcelona’, on s’hi recullen 33 petits relats que revelen misteris i anècdotes de la capital catalana.

Posteriorment, a la sala de plens del districte tindrà lloc el traspàs de la bandera de la Federació de la colla de la Gardènia a la colla la Victòria així com un lliurament d’obsequis entre les colles i el districte. A l’acte hi intervindrà la regidora de Gràcia, Maite Fandos i la presidenta del districte, Isabel Ribas.

 

PROGRAMA

Durant tot el matí, se celebrarà diverses activitats i tallers per a infants a la plaça de la Vila. A les 11 hores, es farà la Concentració de la Federació i les 24 colles amb els seus abanderats a la plaça Trilla i la tradicional ofrena floral.

A les 11.30 hores, començarà el cercavila amb les Colles de Cultura de Gràcia.

Recorregut

Inici: Plaça Trilla, carrer Santa Magdalena, carrer Trilla, carrer Santa Rosa, carrer Badia, carrer Astúries, Travessia de Sant Antoni, carrer Montseny, carrer Sant Joaquim, carrer Planeta, Plaça del Sol, carrer Xiquets de Valls, Travessera de Gràcia, carrer de Mariana Pineda i Plaça de la Vila de Gràcia.

12.30 h – Col·locació de les 24 banderes de les Colles i la bandera de la Federació al balcó del districte

12.45 h – Pregó des del balcó

13.30 h – Acte a la Sala de Plens de la seu del Districte

Traspàs de la bandera de la Federació de la colla de la Gardènia a la colla la Victòria.

 

 





Paraules clau

Gràcia/ sant medir/