Xavier Trias presideix la presentació del concurs de projectes per a construir un edifici autosuficient, a Torre Baró : Servei de Premsa

Xavier Trias presideix la presentació del concurs de projectes per a construir un edifici autosuficient, a Torre Baró

17/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 18 de febrer, a les 17:00 hores, (Biblioteca Zona Nord. c/ Vallcivera, 3 bis), l’alcalde de Barcelona Xavier Trias presideix la presentació del concurs de projectes per a construir un edifici autosuficient, a Torre Baró, acompanyat per la regidora de Nou Barris, Irma Rognoni.

Trias coneixerà de primera mà els avantprojectes que han realitzat els alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès, l’Escola d’Arquitectura de La Salle, l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya i l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya. A l’acte, que també comptarà amb la participació del tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives,  l’Arquitecte en Cap, Vicente Guallart i el secretari del Comitè Avaluador, Carlos Ferrater, el jurat donarà a conèixer la resolució del concurs, que donarà lloc a l’elaboració d’un projecte executiu per a construir una residencia d’estudiants autosuficient.





Paraules clau

Alcalde Trias/ edifici autosuficient/ innovació/ Nou Barris/ smart cities/ smart city/ sostenibilitat/ torre baró/