La Font Màgica de Montjuïc reprèn l’activitat després de les tasques de manteniment que s’han dut a terme a la instal·lació : Servei de Premsa

La Font Màgica de Montjuïc reprèn l’activitat després de les tasques de manteniment que s’han dut a terme a la instal·lació

19/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Font Màgica de Montjuïc reprèn la seva activitat després de les tasques de manteniment que s’han dut a terme a l’espai des del passat 7 de gener. Així, des de demà i fins el proper 30 de març, oferirà el seu espectacle d’aigua, llum i color amb coreografies programades tots els divendres i dissabtes de 19:00 a 21:00 hores.

Aquesta aturada s’ha fet per dur a terme les tasques de manteniment habitual i que han permès la neteja, revisió i manteniment preventiu de la Font Màgica i dels 44 llacs i de les 4 cascades de l’Eix Maria Cristina. S’han inclòs actuacions com són les de neteja i desinfecció dels vasos o dels 600 vidres de l’interior de la Font Màgica.

A més, també s’han incorporat millores per tal de dotar la font de sistemes automàtics de sensorització i mecanismes per reduir l’impacte econòmic de despesa en el consum elèctric en benefici d’un òptim control preventiu d’aquesta instal·lació.

 

2’5 milions de visitants cada any

Aquesta emblemàtica instal·lació d’aigua de la ciutat  de Barcelona rep cada any al voltant de 2’5 milions de visitants i és una icona reconeguda de la ciutat arreu del món. Des del mes de novembre compta amb una web pròpia, www.bcn.cat/fontmagica, on s’hi poden consultar informacions com els orígens i història de la font, la trajectòria i evolució des de la seva inauguració al 1929, dades actualitzades sobre el funcionament, horaris i informació d’actualitat. La web està disponible en català, castellà i anglès.





Paraules clau

font màgica/ Font Màgica de Montjuïc/ Montjuïc/