Gerard Ardanuy presideix l’acte de cloenda de la “Lliga de Debats” del districte de l’Eixample, curs 2014-15 : Servei de Premsa

Gerard Ardanuy presideix l’acte de cloenda de la “Lliga de Debats” del districte de l’Eixample, curs 2014-15

23/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 24 de febrer, a les 10:00 hores, a la Sala de Plens del Districte de l’Eixample (carrer Aragó, 311), tindrà lloc l’acte de cloenda de la Lliga de Debats del curs 2014-15 realitzada al districte de l’Eixample, amb la participació d’alumnat de 4t d’ESO i batxillerat de 4 centres educatius públics. L’acte serà presidit pel regidor d’Educació i Universitats i del districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy.

Aquesta iniciativa s’impulsa des de la Regidoria d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i amb el suport del Districte de l’Eixample, i s’adreça a alumnat de 4rt curs d’ESO i de batxillerat de 4 centres educatius públics d’aquest districte: Institut Jaume Balmes, Centre López Vicuña, Col·legi Urgell i Institut Poeta Maragall.

Durant l’acte, uns 90 nois i noies de 4rt d’ESO i batxillerat, acompanyats per professorat i directors dels centres educatius que participen a la Lliga de Debats del districte de l’Eixample, realitzaran unes pràctiques en forma de debats públics entre grups d’alumnat dels diferents centres educatius participants.

L’objectiu de la Lliga de Debats, impulsada durant aquest mandat, és ajudar a millorar les capacitats comunicatives entre els alumnes de 4rt d’ESO i batxillerat, dins del marc d’iniciatives per millorar els resultats escolars i pel futur professional de l’alumnat. L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona té com a objectiu principal avançar en les necessitats competencials de l‘alumnat i explorar fórmules que fomentin, entre d’altres, les competències d’oratòria, parlar en públic, fomentar l’hàbit de lectura, aprendre a respectar les opinions dels demés i millorar la capacitat de reflexió.





Paraules clau

educació/ escola/