Trias: “La comunitat xinesa ajuda a Barcelona a encarar el futur amb optimisme” : Servei de Premsa

Trias: “La comunitat xinesa ajuda a Barcelona a encarar el futur amb optimisme”

23/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assistit avui a la gran gala celebrada aquest vespre, organitzada per la Fundació Educativa Xinesa al Teatre Nacional de Catalunya, en ocasió de la celebració de l’Any Nou Any Xinès. Durant la seva intervenció, l’alcalde ha felicitat la Fundació, que enguany celebra els 10 anys d’existència, i ha agraït que la comunitat xinesa hagi escollit la ciutat per a aquesta celebració, que cada any acull una ciutat europea.

 

16005213564_feced4ac71_z

 

Segons Trias, actes com aquest, “ens permet gaudir de l’art i la cultura de la Xina”. “El poble xinès sempre heu preservat amb orgull la vostra cultura mil•lenària, però també heu introduït la cultura catalana en el vostre dia a dia”. Trias ha afegit que, com a alcalde de Barcelona “em sento orgullós que Barcelona tingui una comunitat xinesa tan important”.

Xavier Trias ha agraït també la comunitat xinesa de Barcelona perquè “amb el vostre esforç i la vostra emprenedoria, ens ajudeu a encarar el futur amb optimisme i confiança”. Per Trias, aquest treballa “contribueix a fer de Barcelona un potent motor de la recuperació econòmica i una ciutat diversa, que treballa per a millorar la cohesió social”.

Trias ha afegit que “hem de seguir treballant junts per superar els reptes que tenim per davant i per a conseguir sortir de la crisi”.





Paraules clau

Alcalde Trias/ any nou xinès/