Xavier Trias: “El Mobile World Congress és molt important per transformar Barcelona en un hub de tecnologia mòbil, de creativitat i d’innovació” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “El Mobile World Congress és molt important per transformar Barcelona en un hub de tecnologia mòbil, de creativitat i d’innovació”

01/03/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona i president de la Mobile World Capital Barcelona, Xavier Trias, ha donat la benvinguda als membres de la Fundació Mobile World Capital i del comitè executiu de la GSMA amb motiu de la celebració del Mobile World Congress la propera setmana a Barcelona. La ciutat ha ofert un sopar institucional al Palau de Pedralbes que ha estat presidit pel rei Felip VI, i hi han participat Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, José Manuel Soria, ministre d’Indústria, Energia i Turisme i Anne Bouverot, directora general de GSMA. Al sopar han assistit els presidents i consellers delegats de les empreses mundials més importants en el sector de les tecnologies mòbils.

 

 

L’alcalde Trias ha donat la benvinguda a Barcelona als assistents “una ciutat de cultura, coneixement, creativitat, innovació i benestar, amb el desig que es trobin com a casa”.

L’alcalde de Barcelona ha declarat que “com a alcalde i president de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, ​​és un honor poder acollir de nou l’esdeveniment més gran del món dedicat a la tecnologia mòbil”.

Enguany se celebra la desena edició del Congrés i l’alcalde Trias ha remarcat: “Aquests deu anys confirmen que Barcelona i el Mobile World Congress són una combinació d’èxit”.

En les seves paraules, l’alcalde Trias ha insistit que el Mobile World Congress és “una gran oportunitat que la ciutat de Barcelona ha aconseguit amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, el Govern espanyol, Fira de Barcelona i GSMA”. L’alcalde Trias ha agraït a les institucions “la confiança en Barcelona ​​i creure en el nostre potencial per al futur”.

L’alcalde ha destacat que el Mobile World Congress “és molt important per transformar Barcelona en un nou hub per a la tecnologia mòbil, de creativitat i d’innovació”.

Trias ha declarat que “em complau que aquest any, el Mobile World Congrés, inclogui en el seu programa, la segona edició del 4YFN, per connectar els inversors amb els emprenedors”.

L’alcalde ha remarcat que Barcelona està desenvolupant una gran estratègia per esdevenir una “smart city” de referència internacional, “una ciutat que utilitza la tecnologia per a millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones”.

L’alcalde ha conclòs que l’objectiu “és fer que Barcelona sigui coneguda com una ciutat de referència per la tecnologia mòbil, i també com una ciutat que viu la tecnologia mòbil”.

L’alcalde Trias ha convidat als assistents al sopar a gaudir del Congrés i a gaudir de Barcelona.

Hi eren presents els principals presidents i consellers delegats de les empreses més importants del món en el sector de les comunicacions mòbils: Telecom, Telefonica, Intel, Huawei, Bharti Airtel, Vodafone, AT & T, Ericsson, Orange, Telstra, Gemalto i Deutsche Telekom, entre moltes d’altres.





Paraules clau

Alcalde Trias/ innovació/ mòbil/ Mobile World Congress/ mobilitat/ tecnologia/