L’alcalde Trias rep una delegació de la Cambra de Comerç Americana a Espanya : Servei de Premsa

L’alcalde Trias rep una delegació de la Cambra de Comerç Americana a Espanya

02/03/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, acompanyat del tinent d’alcalde Antoni Vives, ha rebut aquesta tarda a l’Ajuntament de Barcelona una delegació de la Cambra de Comerç Americana a Espanya (AmChamSpain) amb motiu del Mobile World Congress. A l’acte hi eren presents Tanya C.Anderson, consolessa general d’EEUU a Barcelona; Jaime Malet, president de la AmChamSpain; John Chambers, president i CEO de Cisco Systems; Ralph de la Vega, president i CEO d’AT&T Mobile Business Solutions; i John Hoffman, conseller delegat de GSMA, entre d’altres.

 

 

L’alcalde els ha donat la benvinguda a Barcelona i ha agraït a la comunitat dels Estats Units, i especialment la consolessa i la cambra de Comerç Americana a Espanya, l’organització d’aquesta recepció amb motiu del Mobile World Congress, “l’esdeveniment més gran del món dedicat a la tecnologia mòbil”.

L’alcalde ha explicat als presents l’aposta de Barcelona per sectors estratègics de futur, com la tecnologia mòbil, les ciutats intel·ligents o els vehicles elèctrics, i ha destacat que la cooperació i col·laboració amb els Estats Units “són més fortes que mai”. En aquest sentit, ha assenyalat que la col·laboració amb empreses americanes, com CISCO i AT&T, “ajuda a convertir la ciutat en una Smart City de referència internacional, on les noves tecnologies es posen al servi de la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones”. Finalment, l’alcalde ha animat tots els presents a gaudir del Congrés i també de la ciutat de Barcelona.

Fundada l’any 1917, l’AmChamSpain és una organització independent, sense afiliació al govern dels Estats Units. Actualment, compta amb 370 empreses associades, entre elles la majoria d’empreses dels Estats Units establertes a Espanya.





Paraules clau

Alcalde Trias/ Mobile World Congress/