Antoni Vives presenta a Londres el llibre NATURBAN: Barcelona’s natural park. A rediscovered relation : Servei de Premsa

Antoni Vives presenta a Londres el llibre NATURBAN: Barcelona’s natural park. A rediscovered relation

09/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 10 de març, a les 18:00 hores, (London School of Economics, Londres), el tinent d’alcalde d’Hàbitat urbà, Antoni Vives, pronunciarà la conferència “Opening up Barcelona to Nature: Transitions on the City’s Edge”.

L’acte acollirà la presentació de l’edició anglesa del llibre NATURBAN: Barcelona’s natural park. A rediscovered relation, i comptarà amb la participació d’Adolf Sotoca, de la Universitat Politècnica de Catalunya, Josep Maria Garcia Fuentes, de la Universitat de Newcastle i Paul Preston, del Catalan Observatory Seminar del LSE.

La publicació recull i posa en valor l’esforç de tots i cadascun dels 111 projectes presentats al Concurs de les Portes de Collserola, convocat per l’Ajuntament de Barcelona l’any 2011, i exposa qüestions clau per a la futura renaturalització de la ciutat. Les propostes recollides en aquest volum, així com les aportacions de diferents experts són una contribució al debat sobre la relació entre medi urbà i medi natural a la metròpolis contemporània.





Paraules clau

ciutat/